Excursió a Port Aventura

dimarts, 17 de maig del 2016

Obrim pre-inscripcions de campaments el 23 de maig!!!

El proper dia 23 de maig a les 8 del matí el CESP obrirà les pre-inscripcions de campaments. Recordeu que les places són limitades, per tant, no badeu en apuntar-vos!!

En el següent enllaç trobareu les bases de pre-inscripió i inscripció: BASES


A continuació us fem una pinzellada dels quatre punts més importants, però és important que llegiu les bases perquè no hi hagi dubtes:

- Hi ha 24 places (campaments joves) i 30 places (campaments petits).






- Els criteris d'ordenació són els següents:

  • JOVES: les 10 primeres places seran per aquells que hagin participat en alguna activitat del CESP i per ordre d'inscripció, les altres 14 per ordre d'inscripció independentment de si han participat en alguna altra activitat amb el CESP o no. 
  • PETITS: les 15 primeres places seran per aquells que hagin participat en alguna activitat del CESP i per ordre d'inscripció, les altres 15 per ordre d'inscripció independentment de si han participat en alguna altra activitat amb el CESP o no. 

- Un cop feta la pre-inscripció enviarem un correu amb la plaça i el número de compte on fer el pagament. Aquest confirmarà la plaça. En cas de no haver fet el pagament abans de l'1 de juny a les 23.59 es perdrà la plaça. 

- La reunió informativa dels campaments serà el dimecres 13 de juliol a les 20.00 del vespre (petits) i 21.00 del vespre (joves) al centre cultural.

El formulari de la pre-inscripció el podeu trobar en el següent enllaç: PRE-INSCRIPCIONS. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada