Excursió a Port Aventura

dimarts, 11 d’abril del 2017

COLÒNIES: Dia 1 i 2

Bona nit famílies cesperes, 

Us informem que les colònies estan anant súper súper bé! Les hores passen volant i estem tots molt contents.

DIA 1:
Ahir al matí tots junts vam fer activitats per trobar les habitacions on dormia cada curs. Després, per poder crear els grups de serveis, vam realitzar una gimcana.
A la tarda, malgrat la pluja, el grup de mitjans van fer pòsters (banderes) per decorar la seva habitació i després van cuinar les seves pròpies pizzes a un forn de pa casolà (que van quedar boníssimes!), i a la nit un joc per dins la casa. 

D'altra banda, els grans van jugar a uns quants jocs de persecució i van haver de passar per un complicat circuit medieval amb relleus. A la nit van fer un joc de nit per dins la casa en el que per grups havien d'amagar un objecte i trobar el de un altre equip. 



DIA 2:
Avui ens hem aixecat ben aviat i ens hem preparat les motxilles per anar a conèixer el poble de Besalú. Per grups de serveis hem començat la ruta, en la qual havíem d'anar superant varies proves que ens trobàvem pel camí per poder desxifrar un jeroglífic. 
Finalment, després de caminar una hora i mitja, hem arribat al riu de sota el pont de Besalú, on els més calorosos han posat els peus a l'aigua i la resta s'han relaxat a la gespa. 
Un cop dinats, ens hem endinsat pels carrers del poble on hem jugat al joc del "trueque". Quan tots els grups han aconseguit intercanviar tots els objectes, hem retornat a la casa de colònies. 
Ara ens estem preparant per jugar als jocs de nit que tenim preparats!

Anirem informant sobre els pròxims dies.

Una abraçada a tots!









1 comentari:

  1. Ja veiem que us ho passeu molt bé!! Fantàstic!! A disfrutar dels dies que queden.

    Lluis

    ResponElimina